facebook pixel

Talvisäilytys vuokra-ehdot

Vuokranantaja:
REDRIB EXPERIENCE Oy Ltd.
Meripellontie 11c 12, 00910 Helsinki
Y- 2919090-1
info@redrib.fi
040-5005271 / Leif Rosas

Vuokraaja:
Nimi:
Osoite:
Puhelin:
Sähköposti:

Säilytettävä ajoneuvo / vene ja mitat (PxL):
Rekisterinumero:

Vuokraehdot

Tällä vuokrasopimuksella annetaan vuokralle kausisäilytystä tarjouksen mukaisesti lämpimässä hallissa Loviisassa. Hallissa on n. +16C° lämmintä läpi talven.

* Kausisäilytykseen ei sisälly muita palveluita kuin ajoneuvojen tai veneiden yhtäjaksoinen säilyttäminen hallissa. Pesu, huolto tai korjaus ei ole mahdollista hallissa säilytyksen aikana. Ajoneuvon ottaminen käyttöön ja tuominen takaisin kesken säilytyskauden ei yleensä ole mahdollista ellei näin erikseen tapauskohtaisesti ole sovittu. Vuokrasopimus ei sisällä avainoikeutta halliin.

* Säilytyksen kausi on 1.9.-30.4. Vuokra kattaa koko kauden sisältäen alv -veron. Vuokra on koko kaudelta ja siitä ei tehdä vähennyksiä, vaikka asiakas käyttäisi tilaa vain osan säilytyskaudesta. Ajoneuvo / vene on siirrettävä säilytyspaikasta viimeistään 30.4. ellei muuta ole tapauskohtaisesti sovittu.

* Mikäli asiakkaan ajoneuvon tai veneen säilytys jatkuu sopimatta sopimuskauden yli, veloitetaan jokaiselta ylimenevältä viikolta 200€:n vuokra sis. Alv. Asiakas voi tällöin siirtää ajoneuvon / veneen ulos hallista vasta lisävuokran maksun jälkeen.

* Vuokra maksetaan vuokranantajan tilille kokonaisuudessaan vuokra-ajan alkaessa. Säilytyspaikka on sitovasti varattu asiakkaalle kun vuokran maksu on suoritettu. Mikäli vuokra ei ole laskun eräpäivään mennessä maksettu, vapautuu varattu paikka seuraavalle. Vuokra tulee olla maksettu ennen kuin asiakas tuo ajoneuvon tai veneen halliin.

* Vuokranantaja ei ole korvausvelvollinen asiakkaan veneeseen ajoneuvoihin tai irtaimeen säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä esimerkiksi akun tyhjeneminen, rengaspaineiden alentuminen, polttoainejärjestelmän tukkeutuminen, ruostuminen tai mikään näihin verrattava tai jos vaurioiden aiheuttaja on eläin lintu, jyrsijä, hyönteinen jne.

* Asiakas huolehtii säilytykseen tuomansa veneen, ajoneuvon tai muun irtaimen vakuuttamisesta.

Veneissä, ajoneuvoissa, asunto-autoissa ja -vaunuissa, moottoripyörissä ja vesijeteissä tulee olla voimassa oleva vakuutus kuljetuksen ja talvivarastoinnin ajaksi, sisältäen palo- ja varkausvakuutuksen.

Vuokranantaja ei vakuuta asiakkaiden veneitä, ajoneuvoja tai irtaimistoa. Hallissa on hälytyskeskukseen kytketty valvontajärjestelmä joka sisältää myös palohälytyksen etävalvonnalla. Vuokranantajalla on voimassa oleva toiminnan vastuuvakuutus.

* Kaasupullojen ja muiden vaarallisten aineiden tuominen säilytykseen on kielletty. Ajoneuvon tai veneen akun +napa on asiakkaan toimesta irroitettava jättäessään vuokrattavan kohteen halliin. Suosittelemme akun mukaan ottamisen ja lataamisen koti-oloissa.

Erityisesti veneen tankki saisi sisältää vain pienen määrän bensiiniä kevätkäynnistystä varten. Täysiä polttoainetankkeja tulisi paloturvallisuussyistä välttää Irrallisia lisäpolttoainetankkeja ei saa tuoda säilytykseen.

* Moottoripyörien ja vesiskottereiden vuokrahinnat perustuvat yksikköhintaan. Veneiden ja matkailu-autojen vuokrat perustuvat kohteen mittoihin perustuvaan tilatarvevuokraan. Mikäli ilmoitetut mitat poikkeavat merkitsevästi kohteen todellisista mitoista, on vuokranantajalla oikeus laskuttaa todellisten mittojen mukaan. Vuokrasopimus jatkuu tällöin kun lisämaksu on suoritettu.

Veneet tuodaan säilytykseen pääasiallisesti asiakkaan omalla trailerilla ja asiakkaan toimesta, mikäli muuta ei ole sovittu. Mikäli vuokranantajan toimesta on järjestetty myös kuljetusta tulee kuljetettava vene tai ajoneuvo olla vakuutettu myös kuljetuksen ajaksi. Vuokraaja hyväksyy sopimuksen maksamalla vuokran ilman sopimuksen erillistä allekirjoitusta.Tilauslomake

Ota yhteyttä

  • Varaukset ja tiedustelut:
  • info@redrib.fi
  • +358 40 500 5271

  • MANAGEMENT:
  • management@redrib.fi
  • +358 40 728 0401